Ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες με κίτρινο ρύζι

Μια διαφορετική συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι.

Ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες με κίτρινο ρύζι

Οι μπριζόλες, χοιρινές ή μοσχαρίσιες, στο φούρνο ή στα κάρβουνα, δεν λείπουν ποτέ από ένα οικογενειακό τραπέζι. Ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει να δοκιμάσετε μπριζόλες με σάλτσα σόγιας και σπυρωτό κίτρινο ρύζι με πιπεριές και λίγα μυρωδικά. Τι θα χρειαστείτε:

Υλικά

Για τις μπριζόλες

2 μπριζόλες μοσχαρίσιες, χωρίς κόκαλο
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το ρύζι

2 κ.σ. ελαιόλαδο
600 γρ. κίτρινο ρύζι με πιπεριές
250 γρ. νερό, βραστό
πιπέρι
αλάτι

Για το σερβίρισμα

θυμάρι
ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved