Η συνταγή του Άκη για κλασικό καγιανά (στραπατσάδα)

Η συνταγή για την πιο νόστιμη στραπατσάδα.

Η συνταγή του Άκη για κλασικό καγιανά (στραπατσάδα)

Ο καγιενάς ή αλλιώς στραπατσάδα είναι ένα κλασικό ορεκτικό που μπορούμε να απολαύσουμε για πρωινό αλλά και κάθε ώρα της ημέρας. Ο Άκης έχει την τέλει συνταγή και ιδού:

Θα χρειαστείτε:

  • 1 κρεμμύδι, ξερό
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. ντομάτες
  • 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
  • 1 κ.γ. ρίγανη, φρέσκια
  • 1 κ.γ. βασιλικό, φρέσκο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 4 αβγά, μεσαία
  • 50 γρ. φέτα
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • 100 γρ. ρόκα
  • 6 ντοματίνια
  • 4 φέτες ψωμί, ψημένες
  • 20 γρ. φέτα
  • ελαιόλαδο, λίγο
  • πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved