Καρπουζόπιτα - Μία ιδιαίτερη πίτα δροσερή και πεντανόστιμη

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Φτιάξτε καρπουζόπιτα, την καλοκαιρινή, Κυκλαδίτικη πίτα με σιμιγδάλι, καρπούζι, μέλι και κανέλα.

Υλικά:

  • 500 γρ. καρπούζι
  • 110 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 50 γρ. ελαιόλαδο, +έξτρα για άλειμμα στο ταψί και πασπάλισμα από πάνω
  • 80 γρ. μέλι, +έξτρα για το σερβίρισμα
  • 2 κ.σ. σιμιγδάλι, ψιλό
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.σ. σουσάμι, +έξτρα γα το πασπάλισμα
  • 1 κ.σ. παπαρουνόσπορο

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved