Ντομάτες Προβενσάλ - Μία γαλλική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε

Ντομάτες ψημένες à la provençale από τον Άκη Πετρετζίκη.

Συνταγή για ένα διάσημο ορεκτικό από την Προβηγκία της Γαλλίας. Είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι και μπορείτε να το φτιάξετε πανεύκολα ακολουθώντας τις οδηγίες του Άκη.

Υλικά:

  • 3 κρεμμύδια
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κιλό ντομάτες
  • 8 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 200 γρ. φέτα, κομμένη σε κύβους
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 50-100 γρ. φρυγανιά τριμμένη

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved