Πάστα ελιάς: Δείτε πώς θα τη φτιάξετε

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Πάστα ελιάς: Δείτε πώς θα τη φτιάξετε

Φτιάξτε μία σπιτική πάστα ελιάς σε 10 μόλις λεπτά. Μπορείτε να την αποθηκεύσετε στο ψυγείο και να την απολαύσετε με τα κριτσίνια, το ψωμί ή τις μπρουσκέτες σας.

Υλικά:

  • 200 γρ. ελιές, Καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 3 κ.σ. κάππαρη, ξεπλυμμένη
  • 3 αντζούγιες, σε φιλέτα, στραγγισμένα
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 1/2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκα φύλλα του
  • 4 κλ. μαϊντανό
  • χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
  • 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για σερβίρισμα
  • φέτες ψωμί, για σερβίρισμα
  • ντομάτες, ώριμες, κομμένες για σερβίρισμα

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved