Αντιοξειδωτική λεμονάδα με τζίντζερ - Φτιάξτε την σε πέντε λεπτά

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Το τζίντζερ έχει πληθώρα θρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες, κάλιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

Έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ιδιαίτερη γεύση κι εάν είστε λάτρεις του, αυτή τη συνταγή του Άκη θα τη λατρέψετε: Σπιτική λεμονάδα με φρέσκα λεμόνια και τζίντζερ ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Υλικά:

  • 500 γρ. νερό
  • χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
  • 20 γρ. μηλόξιδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 20 γρ. τζίντζερ, φρέσκο

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved