Γρήγορο ριζότο με ντοματίνια και μυρωδικά

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Ένα καλοκαιρινό ριζότο που θα λατρέψουν οι πάντες. Τη διαφορά θα κάνουν τα μυρωδικά που θα δώσουν στο πιάτο ένα μεσογειακό άρωμα.

Υλικά:

  • 1 κρεμμύδι
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 750 γρ. ζωμό, κότας
  • 300 γρ. ρύζι για ριζότο
  • 350 γρ. ντοματίνια
  • 100 γρ. παρμεζάνα, + έξτρα, για το σερβίρισμα
  • 1 ματσάκι βασιλικό, φρέσκο
  • 2 κλ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved