Σπιτική πέστο παντζαριού - Φτιάξτε την εύκολα και γρήγορα

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Σπιτική πέστο παντζαριού - Φτιάξτε την εύκολα και γρήγορα

Φτιάξτε μία σπιτική πέστο από παντζάρι και χρησιμοποιήστε την ως άλειμμα στις μπρουσκέτες σας ή ακόμα και ως σάλτσα στα μακαρόνια.

Υλικά:

  • 400 γρ. παντζάρια, βρασμένα, καθαρισμένα
  • 50 γρ. καρύδια, καβουρδισμένα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι

Για το σερβίρισμα

  • ψωμί
  • 200 γρ. μοτσαρέλα, σε φέτες
  • φύλλα βασιλικού

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved