Μπακαλιάρος σκορδαλιά - Το παραδοσιακό φαγητό για την 25η Μαρτίου

 Η παραδοσιακή και αυθεντική συνταγή για μπακαλιάρο με τραγανό κουρκούτι. 

Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το παραδοσιακό φαγητό που φτιάχνουμε την 25η Μαρτίου. Δείτε παρακάτω την πολύ εύκολη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη και προμηθευτείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε από σήμερα.

Υλικά:

  • 1,5 κιλό μπακαλιάρο, υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκκαλο
  • 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για πανάρισμα
  • σπορέλαιο, για τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κουρκούτι
  • σκορδαλιά
  • πατάτες τηγανητές

Δείτε τη διαδικασία στο akispetrtezikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved