
Japanese omelette - Mία ιδιαίτερη συνταγή για ομελέτα
Φτιάξτε την παραδοσιακή Ιαπωνική ομελέτα με σάλτσα σόγιας και σχοινόπρασο.

Η ομελέτα είναι μία κλασική επιλογή για πρωινό ή για ένα γρήγορο φαγητό. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε μία συνταγή λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες, αξίζει να δοκιμάσετε την παρακάτω συνταγή του Άκη. Ομελέτα με σχοινόπρασο και σάλτσα σόγιας, όπως ακριβώς τη φτιάχνουν στην Ιαπωνία.
Υλικά:
- 10 αβγά
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. σησαμέλαιο
- 1 κ.σ. σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
- 1/2 ματσάκι σχοινόπρασο
- 150 γρ. mix τυριών
Για το σερβίρισμα
- σχοινόπρασο
Δείτε τη διαδικασία στο akipsetretzkis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.