Ξεχάστε την παραδοσιακή λαγάγα - Δείτε πώς θα φτιάξετε αρωματική λαγάνα με ούζο

Για μια ακόμη φορά ο Άκης μας προτείνει μια διαφορετική συνταγή για να φτιάξουμε λαγάνα με ούζο.

Λαγάνα με ούζο από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε την παραδοσιακή λαγάνα για την Καθαρά Δευτέρα με ούζο και γλυκάνισο! Τέλεια λαγάνα για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Συστατικά

50 γρ. ούζο
300 γρ. νερό, χλιαρό
10 γρ. μαγιά ξηρή
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
αλάτι
1 κ.σ. γλυκάνισο, σε σπόρους
550 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το άλειμμα

2 κ.σ. νερό
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1/2 κ.γ. γλυκάνισο, σε σπόρους
40 γρ. σουσάμι
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

ελιές
ελαιόλαδο
ταραμοσαλάτα
ελαιόλαδο, με άρωμα βανίλιας

Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved