Τσίκνισμα, βίγκαν και social distancing: Πώς θα σταθείς στο "πλευρώτους"

Τσίκνισμα, βίγκαν και social distancing: Πώς θα σταθείς στο "πλευρώτους"

Η φετινή Τσικνοπέμπτη θα είναι διαφορετική και αυτό, είναι κάτι που το έχουμε αντιληφθεί εδώ και καιρό. Για την ακρίβεια, σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, φέτος δεν θα επισκεφτούμε μία παραδοσιακή ταβέρνα, ούτε θα μαζευτούμε με την παρέα στο σπίτι για ψήσουμε στην αυλή, τον κήπο ή το μπαλκόνι.

Παρά το γεγονός όμως ότι υπάρχουν πολλά που μας περιορίζουν, σε ό,τι αφορά στο φαγητό, αυτή την Τσικνοπέμπτη δεν υπάρχουν όρια και «εμπόδια», όποιες και αν είναι οι γευστικές και διατροφικές μας επιλογές και προτιμήσεις. Δεν θα προσπεράσουμε, λοιπόν, αυτόν τον γαστρονομικό εορτασμό αλλά αντιθέτως, θα τον δούμε ως μία αφορμή για να ξεφύγουμε για λίγο από τη ρουτίνα της νέας μας καθημερινότητας και να προσθέσουμε μερικές «νότες» νοστιμιάς και απόλαυσης στη ζωή εντός.

«Τσικνοπέμπτη και social distancing ή vegan συγκάτοικοι γίνεται;», θα με ρωτήσεις. Όταν υπάρχει καλή διάθεση και τα κατάλληλα dressings και συνταγές, όλα είναι εφικτά, ειδικότερα στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο «αγώνας» για μία αλλιώτικη και ακόμη πιο απολαυστική Τσικνοπέμπτη, λοιπόν, μόλις ξεκίνησε και έχεις κάθε λόγο να γίνεις και εσύ μέρος του. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς σκοπεύουμε να γιορτάσουμε εμείς στις 4 Μαρτίου και να αντλήσεις έμπνευση και ιδέες. Το σίγουρο είναι πως όχι μόνο μπιφτέκι, όχι μόνο μπριζόλα… αυτή την Τσικνοπέμπτη θα τα ψήσουμε όλα: Από πλευρώτους μέχρι σπαράγγια και τόφου!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved