Vegan συνταγές που φέρνουν «επανάσταση» στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Vegan συνταγές που φέρνουν «επανάσταση» στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης






H Τσικνοπέμπτη είναι μία γιορτή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, όχι μόνο γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσω περισσότερο την παρέα των φίλων μου, αλλά διότι είναι μία αφορμή για να ανακαλύψω μαζί τους νέες γεύσεις. Συνεισφέροντας ο καθένας με ένα δικό του πιάτο στον «μπουφέ» της Τσικνοπέμπτης, είναι σαν να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, μέσα από την «ιεροτελεστία» του φαγητού.

Ακριβώς επειδή δεν θέλω κανένας φίλος μου να μείνει έξω από αυτό το «παιχνίδι» γεύσεων, φροντίζω πάντα ένα από τα δύο πιάτα που θα δημιουργήσω για την Τσικνοπέμπτη να είναι vegan. Με αυτόν τον τρόπο, κάνω και εγώ τη δική μου μικρή «επανάσταση», σε μία ημέρα που έχει καθιερωθεί για τους λάτρεις του κρέατος, στηρίζοντας τους χορτοφάγους φίλους μου και μένοντας στο… «πλευρώτους»!

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να ξεσηκωθείς και να διεκδικήσεις το δικαίωμα των vegans για μία απολαυστική Τσικνοπέμπτη, τότε στις 4 Μαρτίου το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να εμπιστευτείς τις συνταγές που έχω συγκεντρώσει παρακάτω και φυσικά, την ξεχωριστή γεύση των dressing της Hellmann’s που φέρνουν την «επανάσταση» σε κάθε παραδοσιακό πιάτο.







Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved