
Η τέλεια συνταγή για καρμπονάρα... ελληνική - Δείτε πώς θα τη φτιάξετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Η καρμπονάρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα ζυμαρικών. Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε την κλασική συνταγή, μπορείτε να της δώσετε λίγη γεύση και άρωμα Ελλάδα, δοκιμάζοντας την παρακάτω συνταγή του Άκη. Ένα φαγητό εύκολο, νόστιμο και έτοιμο σε μόλις μισή ώρα.
Υλικά:
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 120 γρ. μανιτάρια champignon
- 120 γρ. μπέικον
- 3 κ.σ. σπορέλαιο
- 330 γρ. κρέμα γάλακτος light
- 2 σκ. σκόρδο
- πιπέρι
- 150 γρ. παρμεζάνα
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.