Ένα εύκολο γλυκό χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι αυτά τα σφολιατάκια με γέμιση μπανάνας, κανέλας και καρυδόψιχας. Πάρτε ένα φύλλο σφολιάτας, ετοιμάσετ τη γέμιση και ψήστε για 15-20 λεπτά . Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και το μοναδικό αυτό σε συνταγή του Άκη Πετρετζίκη, είναι έτοιμο.
Υλικά
- 2 μπανάνες
- 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 10 γρ. κονιάκ
- 1/2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
- 50 γρ. καρυδόψιχα
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 κρόκο, για άλειμμα
- 1 κ.σ. νερό, για άλειμμα
- ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com