Tips μαγειρικής από τον Άκη: Πώς φτιάχνουμε το πιο τραγανό μπέικον;

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Άκη και φτιάξτε το πιο νόστιμο και τραγανό μπέικον για τις ομελέτες, τα σπιτικά burger και όχι μόνο.

Το μπέικον είναι από τα αγαπημένα αλλαντικά και το χρησιμοποιούμε σε πολλές συνταγές για φαγητά και σνακ. Παρασκευάζεται από την πλευρά του χοιρινού από την οποία έχουν αφαιρεθεί οι μπριζόλες και κατόπιν, πριν καπνιστεί, υπόκειται σε επεξεργασία διατήρησης, είτε σε ξερό περιβάλλον.

Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να το μαγειρέψουμε;

Ο Άκης Πετρετζίκης ξέρει όλα τα μυστικά για νόστιμο και τραγανό μπέικον και τα μοιράζεται μαζί μας.

Δείτε τα στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved