
Πώς θα φτιάξετε βούτυρο μελιού με κανέλα
Μια συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Αντί για το κλασικό βούτυρο που δεν αρέσει σε όλα τα παιδιά, μπορείτε να φτιάξετε βούτυρο μελιού με κανέλα. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, ιδανική ως άλειμμα σε φέτες ψωμιού ή φρυγανιές, αλλά και σε ψητές φέτες .
Υλικά
250 γρ. βούτυρο, αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου
110 γρ. ζάχαρη άχνη
350 γρ. μέλι
1 πρέζα αλάτι, χοντρό
2 κ.γ. κανέλα, Κεϋλάνης, σε σκόνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.