
Κρεμ μπρουλέ λευκής σοκολάτας από τον Άκη Πετρετζίκη
Δώστε προσοχή στο ψήσιμο.

Η κρεμ μπρουλέ είναι αυτή η φανταστική κρέμα με την βελούδινη υφή και την τραγανή κρούστα που τη βρίσκουμε σε επιλεγμένα ζαχαροπλαστεία. Μπορείτε όμως να τη φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι ακολουθώντας βήμα βήμα τη διαδικασία που απαιτείται.
Θα χρειαστείτε περίπου μια ώρα όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.
Υλικά
- 130 γρ. κουβερτούρα λευκή, ψιλοκομμένη
- 6 κρόκους
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.