
Σπιτική vegan μαγιονέζα έτοιμη σε πέντε μόνο λεπτά
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Η μαγιονέζα είναι από τις αγαπημένες μας σως και την χρησιμοποιούμε κατά κόρον σε τοστ, σάντουιτς και πολλά ακόμα φαγητά. Φτιάχνεται από λάδι, κρόκο αυγού, ξύδι ή λεμόνι και διάφορα μπαχαρικά.
Εάν είστε vegan και το αυγό δεν συμπεριλαμβάνεται στις τροφές που καταναλώνετε, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας vegan μαγιονέζα και μάλιστα σε πέντε μόνο λεπτά.
Υλικά:
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- αλάτι
- 150 γρ. ρόφημα σόγιας
- 180 γρ. ηλιέλαιο
- 20 γρ. ελαιόλαδο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.