Ζουμερό χοιρινό ρολό γεμιστό με πέστο

Προλαβαίνετε να το μαγειρέψετε για το μεσημέρι.

Ζουμερό χοιρινό ρολό γεμιστό με πέστο

Το μυστικό του ρολού είναι να το ψήσετε σωστά ώστε να μη σφίξει. Ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε ένα χοιρινό μπούτι γεμιστό με σάλτσα πέστο και μας δείχνει πώς θα γίνει…λουκούμι.

Υλικά

Για το πέστο

3 σκ. σκόρδο
100 γρ. ελαιόλαδο
20 γρ. φύλλα βασιλικού
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. δεντρολίβανο
50 γρ. φουντούκια
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. παρμεζάνα

Για το χοιρινό

2 κιλά χοιρινό μπούτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι

Για το σερβίρισμα

40 γρ. βούτυρο
250 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών
250 γρ. καρότα baby
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved