
Σπιτικό ψωμί στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη
Έτοιμο σε λιγότερο από μία ώρα.

Το ψωμί υπάρχει πάντα σε κάθε σπίτι. Το τρώμε για πρωινό, το μεσημέρι για να συνοδεύσουμε το φαγητό, αλλά και κάθε ώρα της ημέρας.
Μίας και οι μέρες καραντίνας συνεχίζονται και ο χρόνος εντός σπιτιού είναι περισσότερος, είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε να φτιάξετε και εσείς το δικό σας ψωμί. Κατά καιρούς έχουμε μοιραστεί μαζί σας διάφορες συνταγές για σπιτικό ψωμί, αυτή όμως είναι από τις πιο εύκολες καθώς μπορείτε να το φτιάξετε στη χύτρα ταχύτητας σε λιγότερο από μία ώρα.
Υλικά:
- 500 γρ. νερό
- 10 γρ. μαγιά ξηρή
- 20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- αλάτι
- 700 γρ. αλεύρι μαλακό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- βούτυρο
- μαρμελάδα
- μέλι
- αβγό, βραστό
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.