Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά gingerbread houses του διαδικτύου (pics)

#GingerbreadHouseDay: Ημέρα αφιερωμένη στο Gingerbread House η σημερινή και τη γιορτάζουμε θαυμάζοντας τα πιο εντυπωσιακά μπισκοτόσπιτα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά gingerbread houses του διαδικτύου (pics)

Τα gingerbread houses είναι αυτά τα εντυπωσιακά και βρώσιμα σπιτάκια που φιγουράρουν στις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Είναι φτιαγμένα από ζύμη μπισκότου με τζίντζερ και διακοσμημένα με ζαχαρωτά και γλάσο.

Η παρασκευή τους είναι ένα χριστουγεννιάτικο έθιμο του εξωτερικού, τα τελευταία χρόνια όμως το συναντάμε ολοένα και περισσότερο και στη χώρα μας.

Στην Αμερική, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτά ακριβώς τα χριστουγεννικάτικα γλυκίσματα και μπορεί οι περισσότεροι στην Ελλάδα να μην την γνωρίζουμε, είναι όμως αφορμή να σας δείξουμε απίθανες δημιουργίες που βρήκαμε στο διαδίκτυο.

Άλλωστε μπορείτε κι εσείς πολύ εύκολα να φτιάξετε το δικό σας gingerbread σπιτάκι και να το διακοσμήσετε όπως επιθυμείτε. Ειδικά τις μέρες αυτές που λόγω καραντίνας έχετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, φτιάχνοντας το δικό σας gingerbread house θα διασκεδάσετε και εσείς και τα παιδιά σας. Δείτε πώς θα το φτιάξετε παρακάτω:



Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα πιο εντυπωσιακά gingerbread σπιτάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και να πάρετε ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved