Χριστουγεννιάτικα τρουφάκια με 2 υλικά (vid)

Λαχταριστά τρουφάκια σοκολάτας μόνο με 2 υλικά!

Χριστουγεννιάτικα τρουφάκια με 2 υλικά (vid)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αφού τα σχολεία δεν προβλέπεται να ανοίξουν μπορείτε να αρχίσετε τις ζαχαροπλαστικές δημιουργίες με τα παιδιά σας.

Οι γλυκές παρασκευές με τα παιδιά μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τα παιδιά σας ότι η κουζίνα είναι άκρως διασκεδαστική. Επιπλέον θα σας κάνει να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους κατά την περίοδο βρίσκεστε μαζί τους στο σπίτι.

troufakia duo ilika 1

Η περίοδος των Χριστουγέννων έχει να κάνει με την έχει να κάνει με την οικογένεια και για όλες εκείνες τις στιγμές που θα περάσουν οι γονείς με τα παιδιά τους.

Βάλτε για λίγο στην άκρη την πανδημία και επικεντρωθείτε στο τώρα και τις στιγμές που θα πρέπει να ζήσετε με τα παιδιά σας. Δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις μαζί τους. Κάπως έτσι αντί να μιλάνε για τον κορονοϊό, θα θυμούνται όλα εκείνα που θα κάνετε μαζί τους φέτος. Τα παιχνίδια, τις αγκαλιές και τις γλυκές σας δημιουργίες.

Πριν αρχίσετε να φουρνίζετε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σας αρχίστε με απλά πράγματα, όπως είναι τα τρουφάκια. Για να τα φτιάξετε θα χρειαστείτε μόνο δύο υλικά. Ποια είναι αυτά; Μια συσκευασία ζαχαρούχο γάλα και 100 γραμμάρια άγλυκο κακάο σε σκόνη.

Δείτε πώς θα τη φτιάξετε βήμα-βήμα στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved