Εύκολες συνταγές για smoothies ευεξίας

Θρεπτικά ροφήματα που δίνουν απολαυστική γεύση στο φθινόπωρο.

Εύκολες συνταγές για smoothies ευεξίας

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το φθινόπωρο είναι μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διατροφή μας. Έχοντας επανέλθει στους γνώριμους, έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και με τις εποχικές ιώσεις να καραδοκούν, είναι σημαντικό να «θωρακίσουμε» το ανοσοποιητικό μας σύστημα, παρέχοντάς του όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, το επιβαρυμένο πρόγραμμα που ακολουθούμε και το στρες που αυτό επιφέρει, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία του οργανισμού μας.

Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα περιλαμβάνει μικρά και τακτικά γεύματα, εμπλουτισμένα με ωφέλιμες προσθήκες υψηλής θρεπτικής αξίας που θα μας γεμίζουν ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας.

Πώς θα το καταφέρουμε; Δοκιμάζοντας μερικά από τα λαχταριστά smoothies που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω και τα οποία θα κάνουν ακόμη πιο απολαυστικό το φετινό φθινόπωρο!

Διαβάστε περισσότερα στις epithimies.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved