Πώς θα φτιάξετε για την οικογένειά σας τον καγιανά του Άκη με λουκάνικο Μυκόνου

Μπορεί ο καγιανάς να είναι ένα καλοκαιρινό φαγητό εξαιτίας της μπόλικης τριμμένης ντομάτας που έχει μέσα, όμως μπορεί να φαγωθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Αν τα παιδιά σας δεν τρώνε τις ντομάτες ή τα αβγά αλλά λατρεύουν το λουκάνικο, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να τους φτιάξετε αυτόν τον νόστιμο και λαχταριστό καγιανά του Άκη, με λουκάνικο Μυκόνου.

Συστατικά

200 γρ. λουκάνικα, Μυκόνου
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ντομάτες, ώριμες
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα του
1/2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 αβγά
50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

Για το σερβίρισμα

ρίγανη, φρέσκια
ψωμί, φρυγανισμένο

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved