Αν δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα μους φέτας μάλλον ήρθε η στιγμή να τη φτιάξετε.
Είναι τέλειο συνοδευτικό για διάφορα φαγητά ενώ μπορείτε να την απλώσετε σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού, παξιμάδια, ή απλά να τη φάτε με κριτσίνια. Για τη συγκεκριμένη συνταγή του Άκη θα χρειαστείτε:
Υλικά
- 200 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια
- 50 ml ξινόγαλο
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
- πιπέρι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 5-6 κλ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα του
- ρίγανη, φρέσκια, για το σερβίρισμα
- φέτες ψωμί, φρυγανισμένες, για το σερβίρισμα
- παξιμάδια, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com