Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για το πιο νόστιμο γιουβέτσι στη χύτρα ταχύτητας

Δείτε πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο γιουβέτσι εύκολα και γρήγορα. 

Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για το πιο νόστιμο γιουβέτσι στη χύτρα ταχύτητας

Το γιουβέτσι είναι από τα πιο λαχταριστά, ελληνικά πιάτα και σήμερα ο Άκης μας δείχνει πώς μπορούμε να το φτιάξουμε εύκολα και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα. Δείτε τα μυστικά του σεφ και εφαρμόστε τα για να φτιάξετε κι εσείς το πιο νόστιμο γιουβέτσι.

Υλικά:

  • 2 κιλά μοσχάρι, ποντίκι
  • 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 στικ κανέλα
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 100 γρ. κρασί κόκκινο
  • 1 κύβο βοδινού
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη κρυσταλλική
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 λίτρο νερό
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 500 γρ. κριθαράκι

Για το σερβίρισμα

  • 1 κ.σ. μαϊντανό
  • 50 γρ. φέτα
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • αλάτι

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved