Κοτόπουλο καπρέζε με μπρόκολο: Μία συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Ένα φαγητό με άρωμα Ιταλίας που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. 

Κοτόπουλο καπρέζε με μπρόκολο: Μία συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη

Το κοτόπουλο υπάρχει στο εβδομαδιαίο διατροφολόγιό μας και σήμερα ο Άκης έχει μία εναλλακτική πρόταση για να το μαγειρέψουμε. Κοτόπουλο καπρέζε με μπρόκολο, ένα πιάτο εύκολο, υγιεινό που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.

Υλικά:

  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 σκ. σκόρδο, σπασμένη
  • 5 κλ. θυμάρι, φρέσκο
  • 4 φέτες μοτσαρέλα
  • 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
  • 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή
  • 600 γρ. μπρόκολο, σε μπουκετάκια
  • 1 ντομάτα, κομμένη σε μισοφέγγαρα
  • 1/4 ματσάκι βασιλικό, για το σερβίρισμα

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved