Ρυζόγαλο: H συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που πρέπει να δοκιμάσετε

Η πιο εύκολη συνταγή για το αγαπημένο επιδόρπιο.

Το ρυζόγαλο είναι ένα κλασικό γλυκό που απολαμβάνουμε μικροί και μεγάλοι παντός καιρού και εποχής. Σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τη δική του συνταγή για να το φτιάξουμε εύκολα και σε μόλις 25 λεπτά.

Υλικά:

250 γρ. ρύζι γλασέ
500 ml νερό
500 ml γάλα, 3,5%
400 ml κρέμα γάλακτος 35%
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
6 κάρδαμο (κακουλέ), σε κόκκους
2 στικ κανέλα
κανέλα, σε σκόνη, για το σερβίρισμα

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved