Μοσχαρίσια ουρά στη χύτρα ταχύτητας με πουρέ από τον Άκη Πετρετζίκη

Αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή.

Μοσχαρίσια ουρά στη χύτρα ταχύτητας με πουρέ από τον Άκη Πετρετζίκη

Αν συνηθίζετε να μαγειρεύετε μοσχάρι και δη κοκκινιστό με ζυμαρικά ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και τη μοσχαρίσια ουρά. Αυτή η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη έχει πολλά μυρωδικά και συνοδεύεται με βελούδινο πουρέ πατάτας.

Υλικά

1 1/2 κιλό μοσχαρίσια ουρά
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 στικ σέλερι
2 καρότα
1 κρεμμύδι
1 κ.σ. θυμάρι
1 σκ. σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
1-2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο, με σύκο
250 γρ. ντομάτα, τριμμένη
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κύβο βοδινού
250 γρ. νερό

Για το σερβίρισμα

πουρέ πατάτας
πιπέρι
ελαιόλαδο
ρίγανη

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved