Hey mama! Τα μεγάλα κλάμερ κάνουν comeback και θα σε σώσουν αυτό το καλοκαίρι

Ήταν το απόλυτο trend στα 90’s και επιστρέφει για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Hey mama! Τα μεγάλα κλάμερ κάνουν comeback και θα σε σώσουν αυτό το καλοκαίρι

Αν είσαι μανούλα με μικρά παιδιά, τότε ξέρεις πώς είναι να ζεσταίνεσαι και να ψάχνεις απεγνωσμένα ένα λαστιχάκι, κάπου μέσα στην τσάντα σου ή ακόμα χειρότερα… Στο μπάνιο!

Και μανούλα να μην έχεις γίνει ακόμα όμως, the struggle is real και η ίδια! Τα μαλλιά δεν αντέχονται στη ζέστη κυρίως όταν έχεις να κυνηγήσεις νήπια και να φροντίσεις μωράκια.

Φέτος το καλοκαίρι ωστόσο, η μόδα είναι με το μέρος σου hot mama γιατί τα μεγάλα, 90’s κλάμερ κάνουν πολύ δυναμικό comeback και θα τα βλέπεις παντού.

wootoseeyou 202582847 217090723566785 755348656200488639 n

Αν είσαι παιδί των 90’s σίγουρα είχες ένα τέτοιο μεγάλο κοκαλάκι και το φορούσες συνεχώς γιατί ήταν η απόλυτη τάση!

Αν δεν είσαι παιδί των 90’s, ετοιμάσου να ξετρελαθείς. Δεν υπάρχει αξεσουάρ μαλλιών που να είναι πιο πρακτικό, πιο εύχρηστο και ΑΔΥΝΑΤΟΝ να χαθεί!

Ναι, τα κλάμερ μπορείς να τα «τσιμπήσεις» παντού και να τα έχεις πάντοτε κοντά σου αλλά ξέρω τι σκέφτεσαι όση ώρα διαβάζεις τις παραπάνω γραμμές: Πώς θα τα φορέσεις χωρίς να καταλήξεις να είσαι μπανάλ;

Μα θα σε άφηνα έτσι; Παρακάτω θα δεις 10 πανεύκολους και super fashionable τρόπους για να φορέσεις το μεγάλο σου κλάμερ aka claw clip. Είναι τα πιο δροσερά, επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα ό, τι πρέπει για νέες μανούλες ή και για μέλλουσες.

Πριν όμως προχωρήσεις παρακάτω για να δεις τα χτενίσματα και να κρατήσεις screenshots, πάτα play για να δεις και το τέλειο videο. Είναι για εσένα που ίσως θέλεις περισσότερες εξηγήσεις!



Τέλειο; Με ένα ακόμα scroll θα φτάσεις στην gallery περιέχει όλη την #clawclip έμπνευση που μπορεί να χρειαστείς από τώρα ως τον Σεπτέμβριο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved