Ho!Ho!Ho! 10 δώρα που μπορείς να ζητάς όταν σε ρωτούν τι θέλεις για τα Χριστούγεννα

…ή και την Πρωτοχρονιά

Χριστίνα Χρόνη
Ho!Ho!Ho! 10 δώρα που μπορείς να ζητάς όταν σε ρωτούν τι θέλεις για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων! Γεμίζουμε το δέτνρο με πολύχρωμα πακέτα και ξέρουμε ότι, μία από τις μεγαλύτερες χαρές σου είναι να αγοράζεις δώρα για τους αγαπημένους σου και κυρίως για το παιδάκι σου. Τι γίνεται όμως όταν σε ρωτούν τι θα ήθελες εσύ για δώρο; Άσε μας να μαντέψουμε… Απαντάς, «τίποτα, η σκέψη μετράει» και καταλήγεις να λαμβάνεις άχρηστα πράγματα γιατί απλά δεν έδωσες τη βοήθειά σου.

Τα δώρα είανι τέλεια όταν αποτελούν έκπληξη αλλά, βρίσκουμε ότι είναι ακόμα πιο τέλεια όταν μέσα στ πολύχρωμο πακέτο υπάρχει κάτι που θέλαμε πολύ. Αποφασίσαμε λοιπόν να σε βοηθήσουμε φέτος για να πάρεις και εσύ λίγη από τη χαρά που τόσο απλόχερα χαρίζεις. Την επόμενη φορά που κάποιος θα σε ρωτήσει τι δώρο θέλεις, μην απαντήσεις τίποτα!

Διάλεξε ένα από τα 10 δώρα που έχουμε ετοιμάσει για εσένα. Μην ντρέπεσαι! Δεν είναι κακό να λαχταράς κάτι και για να σε ρώτησαν τι θέλεις, μάλλον θέλουν να σου δωρίσουν κάτι που να θέλεις πραγματικά. Γι᾽αυτό διάλεξε ένα από τα παρακάτω και μην ανησυχείς, έχουμε προτάσεις για κάθε budget… Το ξέρουμε ότι το σκέφτηκες και αυτό!

LOREAL PROFESSIONNEL STEAMPOD 3.0 X KARL LAGERFELD 260

L'OREAL PROFESSIONNEL, STEAMPOD 3.0 X KARL LAGERFELD. Το ισιωτικό που, με τη δύναμη του ατμού, ισιώνει ακόμα και τα πιο σγουρά μαλλιά σε ένα λεπτό.

SOL DE JANEIRO WILD EXTRAVAGANZA

SOL DE JANEIRO, WILD EXTRAVAGANZA. Ένα τροπικό σετ περιποίησης που περιέχει μία κρέμα, ένα ηair & body mist, ένα αφρόλουτρο και ένα lip balm με τη μεθυστική, τροπική μυρωδιά που λατρεύουμε!

BENEFIT COSMETICS THE GREAT BROW BASICS

BENEFIT COSMETICS, THE GREAT BROW BASICS. Με το Goof Proof Brow Pencil γεμίζεις πανεύκολα τα φρύδια σου, με το Precisely, My Brow Pencil σχεδιάζεις γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες χάρη στην πολύ λεπτή του μύτη και με το Gimme Brow+ τζελ με μικροΐνες ολοκληρώνεις το look. Ό, τι χρειάζεσαι για τα φρύδια σου.

ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED MULTI RECOVERY COMPLEX

ESTEE LAUDER, ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED MULTI-RECOVERY COMPLEX. Ο εμβληματικός ορός της Estee Lauder είναι το καλύτερο δώρο κάθε Χριστούγεννα.

COCO EVE TASTE OF THE TROPIC KIT

COCO & EVE, TASTE OF THE TROPIC KIT. Ένα ντουέτο ενυδάτωσης! Μια βαθιά αναζωογονητική μάσκα που ενισχύει τα μαλλιά και τα επαναφέρει στη φυσική τους κατάσταση και μία κρέμα σώματος που αποτελεί απόλαυση ενώ παράλληλα μειώνει τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα.

FOREO UFO

FOREO, UFO. Μία συσκευή που μπορεί να συνδυαστεί με πολλές διαφορετικές μάσκες. Η θερμότητα προετοιμάζει τους πόρους και ενισχύει την κυκλοφορία, οι δονήσεις διαχέουν τις δραστικές ουσίες της μάσκας στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος και η ψύξη κλειδώνει τα συστατικά, ανορθώνοντας και συσφίγγοντας το δέρμα. Για την ολοκλήρωση της περιποίησης, το φως LED βοηθά στην επούλωση του ιστού και εξαλείφει τις ατέλειες για αψεγάδιαστη όψη.

L OREAL PARIS REVITALIFT FILLER RENEW REPLUMPING AMPOULES WITH HYALURONIC ACID ΒΟΧ

L' OREAL PARIS, REVITALIFT FILLER RENEW REPLUMPING AMPOULES WITH HYALURONIC ACID ΒΟΧ. Οι αμπούλες που λατρεύεις, αυτά τα Χριστούγεννα κυκλοφορούν και σε mega box.

LANCOME BEAUTY BOX

LANCOME, BEAUTY BOX. LA VIE EST BELLE. Ένα πολυτελές σετ που περιέχει όλα τα λατρεμένα προϊόντα Lancome: 1 άρωμα L’Eau de Parfum Mini Perfume, 1 κρέμα σώματος La Vie Est Belle Nourishing Fragrance-Body Lotion, 1 ντεμακιγιάζ ματιών Bi-Facil Non Oily Instant Facial Cleanser Sensitive Eyes, 1 τονωτική λοσιόν Tonique Confort Comforting Moisturizing Toner, 1 μολύβι ματιών Le Crayon Khôl, 1 μάσκαρα Hypnôse Noir Hypnotic, 1 κρέμα Rénergie Multi-Lift Ultra, 1 κρέμα ματιών Advanced Génifique Yeux, 1 ορό Advanced Génifique, 1 κραγιόν L’absolu Rouge Sheer και 1 L’absolu Rouge Ruby Cream, 1 παλέτα σκιών La Rose Eyeshadow Palette - Precious Holiday όλα μέσα στο πιο κομψό βαλιτσάκι!

SKIN GYM AMETHYST FACIAL ROLLER

SKIN GYM, AMETHYST FACIAL ROLLER. Ένα ρόλερ από αμέθυστο που θα κάνει όλη τη διαφορά στην περιποίησή σου.

THE BODY SHOP HAND CRACKED COCONUT BIG GIFT BOX

THE BODY SHOP, HAND-CRACKED COCONUT BIG GIFT BOX. Μέσα σε αυτό το κουτί κρύβονται 6 προϊόντα για το μπάνιο και το σώμα: 1 κρεμώδες αφρόλουτρο, 1 σφουγγάρι σώματος, 1 σαπούνι, 1 Body Butter, 1 ενυδατική κρέμα χεριών και 1 Body Mist από τη σειρά Coconut!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved