Ένα κόκκινο κραγιόν θα σε ανανεώσει σε 5 λεπτά και έχουμε τις αποδείξεις

Διάβασε γιατί θα σου κάνει καλό να το φορέσεις ακόμα και μέσα στο σπίτι…

Ένα κόκκινο κραγιόν θα σε ανανεώσει σε 5 λεπτά και έχουμε τις αποδείξεις

Το κόκκινο κραγιόν για μία μητέρα που βρίσκεται σε lockdown με το μικρό ή τα μικρά της είναι πλέον άγνωστη λέξη. Είναι ένα βήμα επιπλέον που δεν μπορείς να κάνεις όταν έχεις να φροντίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ήδη, μετά βίας προλαβαίνεις να ακολουθήσεις τις άλλες 5 minute beauty συμβουλές μας. Σε καταλαβαίνουμε αλλά θέλουμε να μας ακούσεις: Χρειάζεσαι ένα κόκκινο κραγιόν τώρα περισσότερο από ποτέ. Ναι, ακόμα και αν ποτέ δεν το φορούσες.

kokkino kragion sto spiti

Βλέπεις, η επιστήμη έχει αποδείξει τη μαγεία του κόκκινου κραγιόν, δεν είμαστε οι μόνες που το λέμε. Έχει αποδειχθεί ότι, αμέσως μόλις μία γυναίκα φορέσει ένα κόκκινο κραγιόν χαμογελά πλατιά. Κάθεται πιο ίσια, φέρει τον εαυτό της διαφορετικά και αυτό ακριβώς είναι που έχεις ανάγκη μετά από τόσο καιρό στην καραντίνα. Σα να μην έφτανε αυτό, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το κόκκινο είναι γιορτινό!

Είναι άρα το απόλυτο win win. Το σημαντικότερο όμως δεν είναι πώς νιώθεις και πώς φέρεις τον εαυτό σου ούτε και το ότι πλησιάζουν οι γιορτές. Το σημαντικότερο είναι ότι θα σε βλέπει το παιδάκι σου περιποιημένη και αυτό είναι πολύ σημαντικό είτε είναι αγόρι είτε κοριτσάκι. Το κόκκινο στα χείλη είναι ένα τέλειο ερέθισμα για τα μωρά αλλά και για τα μεγαλύτερα παιδιά και δίνει το διακριτικό μήνυμα του self care.

kokkino kragion7

Ναι, σαν μητέρα πρέπει να φροντίζεις πρώτα τους άλλους αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς τον εαυτό σου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουν και τα παιδιά όμως. Να ξέρουν ότι δίνουμε στους άλλους αλλά προσφέρουμε και στον εαυτό μας, έστω κάτι μικρό όσο λίγο χρώμα στα χείλη. Θα σου πάρει μόλις 1 λεπτό να το φορέσεις, 1 λεπτό να το συνηθίσεις, 1 λεπτό να χαμογελάσεις και 2 λεπτά για να χαζέψεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Σε 5 λεπτά, λίγο κόκκινο κραγιόν μπορεί να σε κάνει χαρούμενη και να περάσει όλα τα σωστά μηνύματα στην οικογένειά σου. Να κάνει την ατμόσφαιρα γιορτινή και να σου ανεβάσει τη διάθεση…

Ναι, είναι σχεδόν μαγικό το κόκκινο κραγιόν και σου προτείνουμε να το βγάλεις από το βάθος του νεσεσέρ σου και να το βάλεις στο μπάνιο δίπλα στην οδοντόβουρτσά σου. Θα κάνει όλη τη διαφορά και εμείς ήδη χαμογελάμε όταν το σκεφτόμαστε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved