Απίστευτο: Καλύτερο το βούρτσισμα των δοντιών με Gangnam Style!

Μπορεί να σας ακούγεται από απίθανο έως και ακατόρθωτο όμως ναι, πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι τα παιδιά πλένουν καλύτερα τα δόντια τους ακούγοντας μουσική και φυσικά όχι ότι και ότι μουσική αλλά... Gangnam Style!

Απίστευτο: Καλύτερο το βούρτσισμα των δοντιών με Gangnam Style!

Σύμφωνα με δύο βρετανούς ειδικούς, το τραγούδι του κορεάτη ποπ σταρ Psy είναι το καλύτερο γι' αυτό τον σκοπό, διότι βοηθά τα παιδιά να κάνουν όσες κινήσεις απαιτούνται για να καθαρίσουν καλά τα δόντια.
Όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail», ο κ. Τζιμ Ουϊλιαμς, καθηγητής κιθάρας στο Brighton Institute of Modern Music, δημιούργησε μία μουσική εξίσωση για το βούρτσισμα των δοντιών, για να βρει πόσες κινήσεις απαιτούνται για τον τέλειο καθαρισμό τους και ποια τραγούδια τον ενθαρρύνουν. Η εξίσωσή του, όπως αναφέρουν ta nea, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα τραγούδια που έχουν οκτώ μέτρα και ακολουθούνται από δύο σετ των τεσσάρων μέτρων το καθένα, είναι αυτά που ενθαρρύνουν το βούρτσισμα. Τα τραγούδια πρέπει επίσης να περιέχουν ένα διπλό ρεφρέν και ένα μεσαίο τμήμα που να δένει τα διάφορα τμήματα του τραγουδιού μεταξύ τους. Βάσει αυτής της εξίσωσης, ο κ. Ουϊλιαμς κατήρτισε έναν κατάλογο τραγουδιών που της ταιριάζουν καλύτερα, με απώτερο στόχο να βοηθηθούν τα παιδιά να βουρτσίζουν καλά τα δόντια τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved