Επιστροφή στο σχολείο... όχι και στις ψείρες

Γνωρίζουμε καλά ότι τώρα που επιστρέφουν τα παιδιά στο σχολείο… επιστρέφει μαζί τους και ο φόβος των ψειρών που καλούμαστε εμείς οι μανούλες να αντιμετωπίσουμε!

 

Επιστροφή στο σχολείο... όχι και στις ψείρες

Ευτυχώς, αυτή τη σχολική χρονιά δεν είμαστε ανυπεράσπιστες, καθώς μία νέα, καινοτόμα μέθοδος ήρθε από την Αμερική και στην Ελλάδα, για να δώσει τέλος στο πρόβλημα των ψειρών!

Η λύση που εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι παιδίατροι και δερματολόγοι πλέον, ακούει στο όνομα Lice Clinics και αποτελεί το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο καταπολέμησης της ψείρας.

Η Lice Clinics έχει την επιστημονική λύση για να απαλλάξετε οριστικά το παιδί σας από ψείρες και κόνιδες, έχοντας βοηθήσει ήδη χιλιάδες οικογένειες να απαλλαγούν από το πρόβλημα αυτό.

60’ - 1 ΘΕΡΑΠΕΙΑ- 100%ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Μόλις 60 λεπτά είναι αρκετά για να αντιμετωπιστεί οριστικά και με απόλυτη ασφάλεια η φθειρίαση που απασχολεί την πλειονότητα των παιδιών.

Χάρη στην εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA) και τον ΕΟΦ συσκευή AirAllé, ψείρες και κόνιδες γίνονται παρελθόν χωρίς να απαιτούνται φάρμακα, χημικά σκευάσματα και παρασιτοκτόνα. Ο θερμός αέρας που διοχετεύεται από τη συσκευή AirAllé, παγκόσμια πατέντα του Πανεπιστημίου της Γιούτα, αφυδατώνει ψείρες και κόνιδες, με αποτέλεσμα την εξάλειψή τους σε 1 μόλις επίσκεψη, χωρίς να απαιτούνται επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

Η απόλυτα φιλική προς τα παιδιά θεραπεία, ολοκληρώνεται με την απομάκρυνση των ψειρών και των αυγών τους από το εξειδικευμένο προσωπικό της Lice Clinics of Greece.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πρωτοποριακή μέθοδο καταπολέμησης των ψειρών ή να βρείτε το πιο κοντινό σε εσάς κέντρο της Lice Clinics;

Επισκεφθείτε εδώ ή καλέστε στο 210 3004080.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved