Back to school: Οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε στα παιδιά μας!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και αυτό σημαίνει ότι έχετε κάνει ήδη τις κατάλληλες αγορές και προετοιμασίες, προκειμένου να πάνε τα μικρά σας πλήρως εξοπλισμένα στο σχολείο.

Back to school: Οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε στα παιδιά μας!

Από την τσάντα μέχρι τα τετράδια και από τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια μέχρι το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων. Όλα μπαίνουν σιγά-σιγά σε τάξη, όπως ακριβώς τα παιδιά σας.

Μήπως, όμως, ξεχάσατε να μεριμνήσετε για κάτι; Άραγε, είστε σίγουροι ότι είναι τα πάντα υπό έλεγχο; Ναι, όλοι οι γονείς νοιάζονται για τα παιδιά τους και την υγεία τους, όμως, συχνά αμελούν ή αδυνατούν να προβούν στους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά τους θα ξεκινήσουν το σχολείο, το γυμναστήριο και τις αθλητικές δραστηριότητές τους με δύναμη και αισιοδοξία.

YGEIA BACK TO SCHOOL 1

Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Τι είδους εξετάσεις αξίζει, όμως, να κάνετε εσείς και τα παιδιά σας και ποια είναι τα ιατρικά πακέτα υπηρεσιών που υπάρχουν στην Ελλάδα την περίοδο που διανύουμε;

Μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που ανακαλύψαμε είναι εκείνη του Ομίλου διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea. Στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» που υλοποιεί, ο Όμιλος προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου υγείας για όλους -μικρούς και μεγάλους.

Πιο αναλυτικά, οι εξετάσεις του βασικού πακέτου που προσφέρει περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex καρδιάς και κλινική εξέταση από καρδιολόγο, ενώ αν επιλέξετε και οφθαλμολογικό έλεγχο, το πακέτο διαμορφώνεται αντίστοιχα. Μάλιστα, για όλες τις εξετάσεις που αναφέραμε δεν απαιτείται παραπεμπτικό, ενώ χορηγείται και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας. Είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως η υγεία μας και ειδικά του παιδιού μας!

YGEIA PAIDI

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Μην ξεχνάτε, λοιπόν, πως στην έναρξη της νέας διδακτικής -και όχι μόνο- περιόδου ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και τα παιδιά μας!

Ξεκινήστε, λοιπόν, τη νέα χρονιά με σιγουριά, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις, τους ελέγχους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και αυτό πρέπει να το έχετε πάντα κατά νου, ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά σας. Αξιοποιήστε, λοιπόν, τα πακέτα του Ομίλου Affidea. Η εμπειρία του προσωπικού και οι ολοκληρωμένες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας που προσφέρει, σίγουρα θα σας καλύψουν… οικογενειακώς!

AFFIDEA
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved