Πώς θα καταλάβω ποιο είναι το σωστό άθλημα για το παιδί μου;

Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τις αθλητικές δυνατότητες των παιδιών ώστε να σας οδηγήσουν στην επιλογή της σωστής αθλητικής δραστηριότητας.

Πώς θα καταλάβω ποιο είναι το σωστό άθλημα για το παιδί μου;

Για παράδειγμα, μπορεί να δείτε ότι το παιδί σας ξετρελαίνεται να σκαρφαλώνει στα δέντρα, αλλά σε ποια αθλητική δραστηριότητα θα το μεταφράζατε; Οι τρεις πιο συνηθισμένοι τρόποι, σύμφωνα με τους ειδικούς του iatronet για να ανακαλύψετε πιο είναι το σωστό άθλημα για το παιδί είναι οι εξής:
- Το ταλέντο του παιδιού! Λαμβάνοντας υπόψη την κλίση αυτή που διακρίνετε μπορείτε να καλλιεργήσετε το ενδιαφέρον και τις δεξιότητές του μέσω των μαθημάτων και παιχνιδιών σε κάποιες ομάδες, συλλόγους κοκ.
- Ο απαιτούμενος χρόνος και η ενέργεια είναι μεγάλα ζητήματα για τον καθορισμό του αθλήματος που είναι κατάλληλο για το παιδί σας. Ένα πρώτο βήμα είναι να υποβάλετε τον εαυτό σας στις εξής απλές ερωτήσεις: πόσες προπονήσεις ή παιχνίδια και ποιας διάρκειας απαιτεί το κάθε άθλημα; Πού βρίσκεται η κάθε δραστηριότητα, σε μικρή ή μεγάλη απόσταση από σπίτι σας;
- Ρωτήστε τους τι θέλουν και θα δείτε ότι έχουν άποψη για διάφορα αθλήματα και γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες για αυτά. Έτσι μπορείτε μαζί να συμφωνήσετε για την επιλογή της αθλητικής δραστηριότητας που θα ακολουθήσουν. Μην επηρεάζετε τα παιδιά βάση των δικών σας προτιμήσεων ή δικών σας απωθημένων από την παιδική σας ηλικία και μην ενεργείτε με γνώμονα ότι θα μεγαλώσετε τον επόμενο 'χρυσό ολυμπιονίκη'.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved