Ψείρες: O εφιάλτης κάθε γονιού βρήκε επιτέλους τη λύση του!

Έρχεται εκείνη η στιγμή στη ζωή κάθε γονιού που θα κληθεί να απαλλάξει το παιδί του από τις ψείρες στα μαλλάκια του. Και ενώ η φθειρίαση είναι ένα φαινόμενο που προσβάλλει την πλειονότητα των παιδιών (κάθε χρόνο μολύνονται παιδιά ηλικίας 2 έως 11 ετών σε αναλογία 40%), η αντιμετώπισή του συχνά δεν είναι τόσο απλή και αποτελεσματική, οδηγώντας σε επαναπροσβολή ξανά και ξανά.

Ψείρες: O εφιάλτης κάθε γονιού βρήκε επιτέλους τη λύση του!

Οι γονείς συχνά βρίσκονται σε απόγνωση όταν αντιλαμβάνονται ότι οι ψείρες έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα στα ειδικά προϊόντα για την καταπολέμηση των ψειρών, ενώ οι ειδικές λοσιόν και τα αντιφθειρικά σαμπουάν δεν μπορούν να πολεμήσουν τις κόνιδες, δηλαδή τα αυγά των ψειρών. Στο σκηνικό αυτό προσθέστε και το γεγονός ότι το κούρεμα με την «ψιλή» δεν μπορεί να απομακρύνει τα αυγά και έχουμε ένα εκρηκτικό σκηνικό για τους γονείς και τα παιδιά!

Η εξειδικευμένη κλινική Lice Clinics, ωστόσο, έχει την επιστημονική λύση για να απαλλάξετε οριστικά το παιδί σας από ψείρες και κόνιδες, ανακουφίζοντάς το από το ανυπόφορο αίσθημα κνησμού που συνοδεύει την φθειρίαση. Χάρη στην εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA) και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) συσκευή AirAllé, ψείρες και κόνιδες γίνονται οριστικά παρελθόν σε μόλις 60 λεπτά, με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να καταφύγετε στα επικίνδυνα για την υγεία των παιδιών παρασιτοκτόνα και χημικά προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο εμπόριο.

DSC 872

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία:
Εφόσον έχει διαγνωσθεί η ύπαρξη φθειρίασης στο τριχωτό της κεφαλής, το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής Lice Clinics εφαρμόζει, με τη χρήση της συσκευής AirAllé, θεραπεία με ειδική ροή και συχνότητα θερμού αέρα διάρκειας 30 λεπτών. Ο θερμός αέρας που εφαρμόζεται αφυδατώνει τις ψείρες και τις κόνιδες και έπειτα ακολουθεί η απομάκρυνση των ψειρών από τα μαλλιά με επαγγελματικό χτενάκι. Ένα ειδικά σχεδιασμένο και απόλυτα ασφαλές για παιδιά βιολογικό τοπικό διάλυμα πλύσης εφαρμόζεται στο τέλος της θεραπείας, απαλλάσσοντας σε μόλις 60 λεπτά το παιδί από τις ψείρες. Το γεγονός ότι δεν απαιτούνται επαναλαμβανόμενες θεραπείες αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της επαναστατικής θεραπείας που έφτασε στη χώρα μας μετά από πολυετή έρευνα από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Γιούτα (Utah) των ΗΠΑ.

Lice Clinics
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 110, Αθήνα
Τηλ. 213 010 2848
www.liceclinics.gr
info@liceclinics.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved