Aυτιστικό αγόρι που δεν θέλει να το αγγίζουν, βρήκε επιτέλους το μοναδικό του φίλο

Μετά από δύο χρόνια αναμονής και γραφειοκρατίας η μητέρα ενός  5χρονου αγοριού με αυτισμό, μπορεί πλέον να χαμογελά και να είναι ευτυχισμένη.

Aυτιστικό αγόρι που δεν θέλει να το αγγίζουν, βρήκε επιτέλους το μοναδικό του φίλο

Ο γιος της Kainoa Niehaus, επιτέλους βρήκε το μοναδικό του φίλο και δεν είναι άλλος από ένα σκύλο. Η οικογένεια που μικρού Kainoa χρειάστηκε να ταξιδέψει από την Ιαπωνία στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Οχάϊο όπου έχει έδρα το κέντρο «4 Paws For Ability», ένας μη κερδοσκοπικός διεθνής οργανισμός που παρέχει σκυλιά σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε βετεράνους που έχουν χάσει τα άκρα ή την ακοή τους.

Η μητέρα του, Shanna, μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου της που ακουμπά το κεφάλι του επάνω στον Tornado. «Βλέπετε αυτή τη στιγμή; Ποτέ δεν έχω βιώσει μια στιγμή όπως αυτή», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της στη σελίδα του Love What Matters στο Facebook.

 91994475 autistic2


«Αυτή η εικόνα αποτυπώνει το πρόσωπο μιας μητέρας που βλέπει το παιδί της, που δεν μπορεί να αγκαλιάσει, να πλύνει, να ντύσει, να αγγίξει ελεύθερα, να χώνεται στην αγκαλιά του νέου του σκύλου, με δική του βούληση. Αυτό είναι το πρόσωπο μιας μαμάς που έχει δει το γιο της να ζει αμέτρητες αποτυχημένες προσπάθειες κοινωνικής αλληλεπίδρασης στην παιδική χαρά, προσπαθώντας να κάνει φίλους. Οποιονδήποτε φίλο. Οποιοδήποτε είδος σχέσης. Έχει καθίσει με το γιο της, την ώρα που αυτός έκλαιγε το βράδυ επί μήνες επειδή δεν μπορούσε να έχει κάποιον φίλο εκτός της οικογένειας, άσχετα με το πόσο σκληρά προσπαθούσε και το είχε δουλέψει γι’ αυτό στις θεραπείες. Και τώρα κάθεται πίσω από το γιο της, σιωπηλά παρακολουθώντας αυτή τη στιγμή, νιώθοντας πως δεν μπορεί να αναπνεύσει από τη χαρά της και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει ούτε μία λέξη».

 91996403 autistic

Η ανάρτηση της Shanna Niehaus έχει πάνω από 260.000 shares μέχρι στιγμής και πραγματικά προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

«Αξίζει κάθε αγώνα που κάναμε, κάθε διάγνωση, κάθε δολάριο που ξοδέψαμε, κάθε χαρτί που συμπληρώσαμε, κάθε δάκρυ που χύσαμε, κάθε βήμα μπροστά και κάθε βήμα πίσω», έγραψε η Shanna.

«Κάπως, δεν ξέρω πώς, αλλά λόγω του Tornado, ξέρω πως όλα θα πάνε καλά. Ως μητέρα έχω δει αμέτρητες δύσκολες και επώδυνες στιγμές του γιου μου και έκλαψα αμέτρητες φορές. Χθες, όμως, έκλαψα για ένα διαφορετικό λόγο. Είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα», συμπλήρωσε η Shanna.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved