«Ποιο είναι το κατάλληλο αντηλιακό για το παιδί μου;»-5 προτάσεις για να μην ψάχνετε

Αναμφισβήτητα το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή μικρών αλλά και μεγάλων. Η ώρα που τα παιδιά θα ξεχυθούν στις παραλίες και τις πισίνες (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) πλησιάζει.

«Ποιο είναι το κατάλληλο αντηλιακό για το παιδί μου;»-5 προτάσεις για να μην ψάχνετε

Επειδή όμως τα παιδιά λατρεύουν το νερό, την άμμο και λιγότερο τη σκιά και την ομπρέλα θα πρέπει να εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα αντηλιακά που θα τα προστατέψουν από τις ακτίνες του ήλιου.

Εμείς εδώ στο Mothersblog, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα της αγοράς και σας τα παρουσιάζουμε.

1. KIDS SUN CARE SPF 50+

Kids Sun Care SPF50

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό, που παρέχει πολύ υψηλή προστασία. Iδανικό για παιδιά και άτομα με ερυθήματα και φωτοευαισθησία. Eξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία, προστατεύοντας τα βλαστοκύτταρα, θωρακίζει το DNA του δέρματος και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή, τους περιβαντολλογικούς ρύπους και τις ελεύθερες ρίζες. Χωρίς άρωμα και parabens

2. Bepanthol Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου – Σώματος για όλη την οικογένεια

SUN LO

Το Bepanthol αντιηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου-Σώματος παρέχει αποτελεσματική προστασία τόσο από τη UVA όσο και από τη UVB ακτινοβολία. Περιέχει προβιταμίνη Β5 και άλλα ενυδατικά συστατικά που βοηθούν την ενυδάτωση του δέρματος και το προστατεύουν από την αφυδάτωση. Επίσης περιέχει βιταμίνη Ε η οποία προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, μια από τις γνωστές αιτίες πρόωρης γήρανσης. Το Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Bepanthol έχει ελεγχθεί δερματολογικά για αντιδράσεις ευαισθησίας και φωτοευαισθησίας και έχει βρεθεί να είναι κατάλληλο ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα.

3. Avene Spray Enfant (Παιδικό Αντηλιακό Σπρει)

Avene Spray Enfant SPF50 200ml

Tο παιδικό αντηλιακό spray, εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα φωτοπροστατευτικών δραστικών συστατικών με συμπληρωματική και συνεργιακή δράση, εγγυάται τον ελάχιστο αριθμό χημικών φίλτρων μέσα στις συνθέσεις. Επιπλέον, εμποτισμένο με Προ-Τοκοφερύλιο, φωτοσταθερό προ-μόριο βιταμίνης E,παρέχει προστασία στα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Τέλος, πλούσια σχεδιασμένο με ιαματικό Νερό της Avene που προσδίδει τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του, στο παιδικό αντηλιακό. Δεν περιέχει paraben, αλκοόλη και άρωμα, ιδανικό σε παιδικά δέρματα που είναι ευαίσθητα στα αρώματα. Με δείκτη προστασίας 50+, είναι αποτελεσματικό στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA μακρές και βραχείες).

4. Tol Velvet Natural Sun Cream SPF30 100ml Αντιηλιακό για Παιδιά - Βρέφη

20160304141131 pharmasept tol velvet baby natural sun cream spf30 100ml

Απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος, με 100% φυσικά φίλτρα για υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες.

5. INFANT SUN CARE SPF 50+/ Frezyderm

infant sun care

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για νήπια, που προσφέρει αποτελεσματική πολύ υψηλή ηλιοπροστασία μόνο με ανόργανα φίλτρα. Δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας με γαλάζιο φυτικό χρώμα, που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με χαμομήλι, προστατεύει από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκή ή γαλάζια χροιά. Χωρίς άρωμα και parabens

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved