Δείτε πώς μία μαμά κάνει ευτυχισμένα τα κοριτσάκια που πάσχουν από καρκίνο (εικόνες)

Η Holly Christensen από την Αλάσκα είναι πρώην νοσοκόμα σε ογκολογική κλινική και μητέρα τριών παιδιών. Όταν η δίχρονη κόρη μιας στενής της φίλης διαγνώστηκε με καρκίνο, αποφάσισε να της φτιάξει μία περούκα που να μοιάζει με τα μαλλιά της Ραπουνζέλ.

Δείτε πώς μία μαμά κάνει ευτυχισμένα τα κοριτσάκια που πάσχουν από καρκίνο (εικόνες)

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα ήταν για τη μικρή να χάσει τις ξανθές τις μπούκλες, η Christensen αποφάσισε να της φτιάξει μια περούκα που να μοιάζει με τα μαλλιά της Ραπουνζέλ. Την ιδέα αλλά και τον τρόπο για τα μοναδικά χτενίσματα εμπνεύστηκε η Christensen , από τις κόρες της που είχαν ντυθεί σαν πριγκίπισσα Έλσα και πριγκίπισσα Άννα από την ταινία " Frozen " της Disney.

disney

Κάθε περούκα φτιάχνεται βάσει της αγαπημένης πριγκίπισσας της Ντίσνεϊ της εκάστοτε μικρής ασθενούς. «Το να φέρνεις λίγη μαγεία στην τόσο δύσκολη ζωή τους είναι μεγάλη ικανοποίηση», δήλωσε η Holly Christensen στο ABC news.

Όπως είπε, λόγω της εμπειρίας της, η χημειοθεραπεία αφήνει το δέρμα πολύ τρυφερό και ευαίσθητο και πολύ ασθενείς δεν μπορούν ή δεν τους αρέσει να φορούν τις παραδοσιακές περούκες. Γι΄αυτό και οι περούκες της Christensen γίνονται με μαλακά νήματα που δεν προκαλούν ενόχληση στο κεφαλάκι των μικρών ασθενών.

PicMonkey

Η προσπάθειά της βρήκε την υποστήριξη πολλών εθελοντριών, ακόμα και μίας ομάδας φυλακισμένων γυναικών, προκειμένου να τη βοηθήσουν να φτιάξει περούκες για όσα κορίτσια τις έχουν ανάγκη.

Τις περούκες η Holly Christensen της διαθέτει δωρεάν.

disney-princess-
look

IMAGE SOURCE: HOLLY CHRISTENSEN

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved