Ένας άνδρας έσωσε από βέβαιο πνιγμό ένα τετράχρονο κορίτσι, τη στιγμή που κανείς άλλος τριγύρω δεν είχε καταλάβει ότι πνίγεται!

Ένας πατέρας παραδέχεται ότι ενώ περνούσε από τη λίμνη Μίτσελ στην Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, είδε ένα κορίτσι να βυθίζεται και να πνίγεται. Η εικόνα ήταν απλά «τρομακτική» - ειδικά όταν μετά, συνειδητοποίησε ότι οι γονείς του παιδιού δεν ήξερα καν ότι ήταν σε κίνδυνο.

Ένας άνδρας έσωσε από βέβαιο πνιγμό ένα τετράχρονο κορίτσι, τη στιγμή που κανείς άλλος τριγύρω δεν είχε καταλάβει ότι πνίγεται!

Όταν ο Ντέρεκ Ντέιβις, είδε το κορίτσι, δεν ήταν σίγουρος αν όντως υπήρχε πρόβλημα. «Δεν θα μπορούσα να καταλάβω αν έπαιζε ή πάλευε για να σωθεί», είπε στην εφημερίδα Daily Republic για το παιδί, που έπαιζε με τα 5 και 3 ετών αδέρφια του στην αμμώδη παραλία, λίγο νωρίτερα. Αλλά λίγα λεπτά αργότερα, όταν το κορίτσι (που εκτιμά ο Ντέιβις ότι είναι 4 ετών) είχε μπει στο νερό και δεν ήταν στην επιφάνεια, ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά - και έτρεξε στη λίμνη όπου βρήκε τη μικρή 15 πόδια κάτω από το νερό. «Από τη στιγμή που την έβγαλα έξω από το νερό, ήξερα κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε ο 28χρονος πατέρας προσθέτοντας, «Δεν υπήρχε καθόλου ζωή στο πρόσωπό της!».

Ο Ντέιβις δίχως να χάσει καιρό έδωσε στο κορίτσι τις πρώτες βοήθειες που μέχρι πριν δεν είχε χρειαστεί να δώσει σε κανέναν. «Ήταν τρομακτικό», είπε, «Αλλά έκανα τα πάντα ώστε να την επαναφέρω στη ζωή σαν να ήταν δικό μου παιδί».

Το κορίτσι άρχισε να βήχει και να κλαίει. Ο Ντέιβις βρήκε τους γονείς του και μαζί κάλεσαν το 166. Οι γονείς της μικρής δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό, ούτε κάποιος άλλος από τους λουόμενους. Αν δεν περνούσε ο Ντέιβις από εκεί τώρα το κορίτσι θα ήταν νεκρό.

Αυτό έκανε τους γονείς να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, στα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved