Συγκλονιστικό! Δείτε πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι ένα παιδί με αυτισμό!(βίντεο)

Σε αυτό το βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε θα δείτε την αντίδραση κάποιων ανθρώπων απέναντι σε μια οικογένεια που έχει αυτιστικό παιδί.

Συγκλονιστικό! Δείτε πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι ένα παιδί με αυτισμό!(βίντεο)

Αμερικάνικη εκπομπή, τοποθετεί κρυφές κάμερες σε ένα εστιατόριο, για να δει πώς θα αντιδράσουν οι πελάτες απέναντι σε έναν θυμωμένο πελάτη που θα κάνει λεκτική επίθεση σε ένα αυτιστικό παιδί και την οικογένειά του. Αυτό ωστόσο που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πώς τόσο το παιδί με την οικογένειά του, όσο και ο αγενής άνθρωπος που μιλά άσχημα, είναι ηθοποιοί.

Η εκπομπή είχε ως στόχο να δείξει στον κόσμο, τι κάνουν οι άνθρωποι, όταν έρχονται αντιμέτωποι με ηθικά διλήμματα που τους αναγκάζουν να γίνονται μάρτυρες ανήθικων καταστάσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα δείτε μια οικογένεια να τρώει σε ένα εστιατόριο μαζί με το αυτιστικό της παιδί. Όταν το παιδί αρχίζει να βγαίνει εκτός ελέγχου, ένας θυμωμένος πελάτης που είναι επίσης ηθοποιός, αρχίζει να κάνει λεκτική επίθεση σε αυτούς τους γονείς.

Κάποιοι από τους θεατές για αρκετή ώρα δεν παίρνουν θέση, αφήνοντας έτσι τον θυμωμένο κύριο να ξεστομίζει απρεπείς εκφράσεις. Μέχρι που κάποιος κάνει την αρχή και όλοι αρχίζουν να παίρνουν το μέρος της οικογένειας με το αυτιστικό παιδί, ζητώντας του να φύγει!

Στο βίντεο θα δείτε ότι κάποιοι πελάτες μάλιστα ξεσπούν σε κλάματα με την άσχημη συμπεριφορά του αγενή άνδρα απέναντι στο αγόρι. Όλο αυτό έγινε με αφορμή ένα πραγματικό γεγονός που έλαβε χώρα σε ένα εστιατόριο και όπου κάποιος «πραγματικός» αγενής άνδρας φέρθηκε άσχημα σε μια μητέρα και το αυτιστικό παιδί της.

Αλήθεια εσάς ποια θα ήταν η συμπεριφορά σας; Αν δεν ξέρατε ότι το παιδί είναι αυτιστικό θα συμμεριζόσασταν τα ξεσπάσματα που ενδεχομένως να είχε ένα παιδί στο διπλανό τραπέζι ή όχι; Θα αλλάζατε γνώμη μόνο και μόνο αν ακούγατε ότι είναι αυτιστικό; Αφήστε την απάντησή σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved