«Ποιος Σκότωσε το Σκύλο τα Μεσάνυχτα» - Ενα υπέροχο βιβλίο μυστηρίου με πρωταγωνιστή ένα παιδί με αυτισμό

Πολλά παιδιά πάσχουν από κάποια νοητική υστέρηση όμως μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

«Ποιος Σκότωσε το Σκύλο τα Μεσάνυχτα» - Ενα υπέροχο βιβλίο μυστηρίου με πρωταγωνιστή ένα παιδί με αυτισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down σας παρουσιάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Ποιος Σκότωσε το Σκύλο τα Μεσάνυχτα» με πρωταγωνιστή ένα αγοράκι που πάσχει από μια μορφή αυτισμού και αποφασίζει να ξεδιαλύνει ένα μυστήριο.

Το μπεστ-σέλερ του Μαρκ Χάντον, είναι ένα μυθιστόρημα που αφορά όλη την οικογένεια αλλά κυρίως έφηβους και ενήλικες, και μιλάει για πράγματα σκληρά που όμως πρέπει να ειπωθούν!

Ο Κρίστοφερ είναι ένα νεαρό παράξενο αγόρι και μαθηματική ιδιοφυΐα που ζει με τον πατέρα του και δεν μπορεί να πει ψέματα για τίποτα! Πάσχει από μια μορφή αυτισμού και βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάει στο ειδικό σχολείο που φοιτά για παιδιά με νοητική υστέρηση. Λατρεύει τα αστυνομικά μυθιστορήματα και το κόκκινο χρώμα, να φτιάχνει χάρτες και σχεδιαγράμματα. Δεν του αρέσει καθόλου το κίτρινο και το καφέ χρώμα και δεν αντέχει να τον αγγίζουν.

Ωστόσο, ένα βράδυ βρίσκει τον σκύλο της γειτόνισσάς του νεκρό με μια τσουγκράνα καρφωμένη στα πλευρά του. Ετσι, αποφασίζει να ξεδιαλύνει το μυστήριο μόνος του. «Εμπειρος» από τα αστυνομικά μυθιστορήματα που έχει διαβάσει, ο Κρίστοφερ πολύ υπεύθυνα, σοβαρά και μεθοδικά, ξεκινά μια έρευνα για να ανακαλύψει «Ποιος Σκότωσε το Σκύλο τα Μεσάνυχτα».

Όμως, το ένα μυστήριο φέρνει το άλλο. Ο μικρός Κρίστοφερ βρίσκει την εδώ και πολλά χρόνια χαμένη μαμά του και καλείται να ξεδιαλύνει ακόμα πιο περίπλοκα πράγματα που αφορούν τον κόσμο των μεγάλων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved