Το παιδί μου έχει ψείρες! Τι να κάνω για να απαλλαγώ οριστικά

Τα περισσότερα παιδάκια που πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς ή στο σχολείο, «κουβαλάνε» μαζί τους στο σπίτι, τις ψείρες και τις κόνιδες.

Το παιδί μου έχει ψείρες! Τι να κάνω για να απαλλαγώ οριστικά

Κι ενώ μέχρι σήμερα υπήρχε η εντύπωση ότι οι ψείρες πηγαίνουν στα βρώμικα μαλλιά, αυτό είναι απλά ένας μύθος, μιας και τις περισσότερες φορές δεν ξεκολλούν από τα καθαρά!

Πώς θα καταλάβετε όμως ότι το παιδί σας έχει αποκτήσει ψείρες;

Η έντονη και συνεχής φαγούρα είναι αυτή που θα πρέπει να σας βάλει σε υποψίες. Μάλιστα αυτή μπορεί να συνοδεύεται από νευρικότητα, ανησυχία κι αϋπνία.
Οι περισσότερες μαμάδες βλέποντας το παιδί τους να ξύνεται πολύ, ψάχνουν ανάμεσα στα μαλλιά τους για τυχόν ψείρες. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι τα ενοχλητικά αυτά έντομα, γίνονται μέσα στο τριχωτό της κεφαλής αόρατα!

Τα προϊόντα εξολόθρευσής τους, διατίθενται στα φαρμακεία. Άμα θέλετε όμως να απαλλαγείτε οριστικά, μπορείτε να προμηθευτείτε τα νέα γενιάς αντιφθειρικά, τα οποία εξοντώνουν τις ψείρες σε δέκα μόλις λεπτά!

Για να είστε όμως σίγουρες ότι το παιδί σας δεν θα ξαναφέρει στο σπίτι, τους ενοχλητικούς αυτούς επισκέπτες, καλό είναι να ακολουθείτε προληπτική αγωγή, η οποία γίνεται με ειδικά φυτικά σαμπουάν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved