Πώς το χαμόγελό μας θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο ρεβεγιόν! Τι πρέπει να αποφύγουμε

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και πολλοί από σας έχετε κάνει ήδη το πρόγραμμά σας. Είναι σημαντικό όμως την στιγμή που η καθημερινή σας ρουτίνα έχει αναστατωθεί, να μην ξεχνάτε να φροντίζετε τα δόντια σας.

Πώς το χαμόγελό μας θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο ρεβεγιόν! Τι πρέπει να αποφύγουμε

Τις περισσότερες φορές, τις μέρες αυτές καταναλώνετε αλκοόλ και λαχταριστά γλυκίσματα, που μπορεί να καταστρέψουν τα δόντια σας.

Το κόκκινο και το λευκό κρασί εγκυμονεί κινδύνους για την οδοντοστοιχία σας. Έτσι αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να πίνετε και νερό ενδιάμεσα, ώστε να μην καταστραφεί το σμάλτο.

Δεν είναι όμως μόνο το αλκοόλ εχθρός του χαμόγελού σας, είναι και τα σοκολατένια γλυκά που υπάρχουν σε κάθε τραπέζι. Τα βακτηρίδια συγκεντρώνονται μεταξύ των δοντιών και η τερηδόνα καραδοκεί. Έτσι ένα σωστό και σχολαστικό βούρτσισμα θα σας βοηθήσει όπως επίσης και η χρήση του νήματος.

Κάτι που πρέπει να αποφεύγετε, είναι να σφίγγετε τα δόντια σας. Αυτή η συνήθεια μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, και καταστροφή του σμάλτου.

Τηρώντας τα παραπάνω, δεν θα λάμπετε μόνο μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά σας, αλλά και το χαμόγελό σας θα είναι αστραφτερό και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved