Απολαυστικό βίντεο: Αγοράκι δοκιμάζει κακάο σε σκόνη και η γεύση μάλλον δεν ήταν αυτή που περίμενε

Η αντίδραση του μπόμπιρα είναι απολαυστική.

Τα παιδιά λατρεύουν τη σοκολάτα και κάθε τι σοκολατένιο, από τα σοκολατένια μπισκότα και κέικ, μέχρι τα παγωτά και τα ροφήματα. Το ίδιο και ο μπόμπιρας που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο. Το αγοράκι πήρε το κουτί με το κακάο για να το δοκιμάσει όλο χαρά και έβαλε στο στόμα του μία γενναιόδωρη κουταλιά σκόνης. Να σημειώσουμε ότι η σκόνη είχε 100% περιεκτικότητα σε κακάο, μηδέν ζάχαρη, έτσι η γεύση δεν ήταν αυτή που μάλλον περίμενε.

Το αγοράκι μένει ανέκφραστο για μερικά δευτερόλεπτα, όσο επεξεργάζεται αυτό που γεύεται. Στη συνέχεια, κάνει γκριμάτσες και έπειτα βήχει με αποτέλεσμα σκόνη κακάο να βγαίνει από τη μύτη του.

Τα στιγμιότυπα απαθανάτισαν οι δύο γονείς και τα δημοσίευσαν στο YouTube. Απολαύστε το βίντεο παραπάνω.

Πόση σοκολάτα κάνει να τρώνε τα παιδιά;

Σύμφωνα με τους ειδικούς τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν να τρώνε σοκολάτα μετά τον 24ο μήνα από τη γέννησή τους και αυτό γιατί το πεπτικό τους σύστημα δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί αρκετά για να το επεξεργαστεί.

Σύμφωνα με τη διατροφολόγο του Mothersblog.gr, Ευσταθία Παπαδά, η ενδεδειγμένη συχνότητα κατανάλωσης για τα παιδιά είναι περίπου δύο φορές την εβδομάδα και σε ποσότητα των 30 περίπου γραμμαρίων.

Προτιμήστε τη μαύρη σοκολάτα σε σχέση με άλλες που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Δεν περιέχει καθόλου χοληστερόλη, δεν προκαλεί εθισμό και η με μέτρο κατανάλωσή της έχει συσχετιστεί με οφέλη για τον οργανισμό.

DPG Network
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved