Η μπέμπα ενθουσιάστηκε με το χριστουγεννιάτικο στολίδι - Απολαυστικό βίντεο

Η έκφρασή της αποτυπώνει την έκπληξη και τον ενθουσιασμό της.

Τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα και ένας από τους λόγους είναι τα πολύχρωμα φωτάκια, τα στολίδια και όλα αυτά τα διακοσμητικά. Η μικρούλα στο παραπάνω βίντεο δεν αποτελεί εξαίρεση και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της όταν βλέπει ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι με φωτάκια.

Στην αρχή η μαμά της, της δείχνει το στολίδι. Η μπέμπα το περιεργάζεται και όταν η μαμά πατά τον διακόπτη και ανάβουν τα φωτάκια, εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Η έκφραση της μικρούλας είναι άκρως απολαυστική και την κατέγραψαν οι γονείς της σε βίντεο.

Απολαύστε το.

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό – Πώς θα τα κάνετε ξεχωριστά

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό είναι ιδιαίτερα και σίγουρα πολύ διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα. Μπορείτε να τα κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστά και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις. Παρακάτω μερικές ιδέες:

Φτιάξτε στολίδια με το αποτύπωμα του μωρού. Φτιάξτε χειροποίητα στολίδια από ζύμη για το δέντρο και δώστε τους σχήμα με το αποτύπωμα του μωρού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλάμη ή και το πατουσάκι του.

Βγάλτε φωτογραφίες. Βγάλτε πολλές φωτογραφίες. Στο Instagram υπάρχουν αρκετές ιδέες για να εμπνευστείτε. Μπορείτε για παράδειγμα να φωτογραφίσετε το μωρό στο δέντρο ή με κάποιο χριστουγεννιάτικο outfit.

Αγοράστε εορταστικά κορμάκια και σετάκια. Εντάξει, δεν λέμε να το παρακάνετε, αλλά θα είναι σίγουρα διασκεδαστικό και must για τη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved