Μπαμπάς τραγουδάει Taylor Swift στην κόρη του κι εκείνη τρελαίνεται

Το βίντεο πρωτοδημοσιεύτηκε στο TikTok και έγινε αμέσως viral.

Ένας κοριτσομπαμπάς έχει πάντα αδυναμία στις κόρες του και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του μπαμπά που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο. Ο νεαρός μπαμπάς τραγουδάει το "Love Story" της Taylor Swift ενώ η κόρη του τον τραβάει βίντεο με το κινητό.

Ο μπαμπάς δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και η κόρη του κατενθουσιάζεται. Η κάμερα κατέγραψε και τη δική της αντίδραση η οποία είναι απλά απολαυστική. Το βίντεο πρωτοδημοσιεύτηκε στον TikTok λογαριασμό της οικογένειας και έγινε αμέσως viral.

Απολαύστε το παραπάνω.

Μπαμπάς και κόρη, μία σχέση μοναδική

Τα τελευταία χρόνια οι μπαμπάδες ασχολούνται πολύ πιο ενεργά με τη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών σε σχέση με παλαιότερα. Η επίδραση της πατρικής φιγούρας στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του παιδιού είναι πιο άμεση στην ηλικία των 3-6 ετών. Για ένα κορίτσι, ο μπαμπάς είναι ο ήρωάς του, ο άνθρωπος που το κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά και αυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια και εάν περάσουν.

Τα συναισθήματα βέβαια είναι αμοιβαία, καθώς και οι περισσότεροι μπαμπάδες έχουν αδυναμία στις κόρες τους, κάτι που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα δύο μέλη αυτά της οικογένειας είναι αντίθετου φύλου συνεπώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός (συνειδητός ή υποσυνείδητος), είτε επειδή απλώς ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται, όπως δηλαδή και στη σχέση μητέρας-γιου, έτσι και στη σχέση πατέρα-κόρης η διαφορά του φύλου ενισχύει τον δεσμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved