Απίθανο βίντεο: Κοριτσάκι μαθαίνει στη γάτα πώς να ζωγραφίζει

Πιστεύει ότι η γάτα και θέλει και μπορεί να ζωγραφίσει. 

Είναι γνωστό ότι οι γάτες είναι από τα πιο δημοφιλή κατοικίδια.

Την προτιμούν οικογένειες και όχι μόνο, αφού η γάτα είναι μεν αγαπησιάρα αλλά και ανεξάρτητη, ταυτόχρονα, κάτι που σημαίνει ότι η φροντίδα της συγκριτικά με άλλα κατοικίδια δεν είναι τόσο απαιτητική.

Τα παιδιά πάντως λατρεύουν τις γάτες και συχνά θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Ακόμα και να ζωγραφίσουν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το χαριτωμένο κοριτσάκι έχει αποφασίσει να μάθει στη γάτα του να ζωγραφίσει. Πιάνει μάλιστα το πόδι της γάτας με την ξυλομπογιά και χρωματίζει. Τόσο απλά!

Τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να αφήσετε τα παιδιά σας να έχουν γάτα

Διδάσκουν υπευθυνότητα

Η φροντίδα των ζώων είναι μια όμορφη «δουλειά» για τα μικρά παιδιά. Δημιουργήστε πρόγραμμα που θα του θυμίζει το καθημερινά τι πρέπει να κάνει: τάισμα γάτας, γεμάτο το μπολ με το νερό κ.λ.π.

Ηρεμούν ένα παιδί

Αν έχετε ένα αγχώδες παιδί που στρεσάρεται εύκολα και απασχολούν το μικρό του μυαλουδάκι πολλά πράγματα, η φροντίδα και το παιχνίδι με μια γάτα θα το βοηθήσει να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

Είναι αστείες, χνουδωτές, παιχνιδιάρες και αγαπησιάρες

Οι γάτες είναι ήσυχες και λατρεύουν τον ύπνο. Δεν χρειάζονται βόλτα, ενώ μια μικρή μπαλίτσα ή ένα μικρό άλλο παιχνίδι τις κάνει να παίζουν με τις ώρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved